Mehmetçik Selen Ortaokulu

Telefon : 04322171985
WEB https://mehmetcikselenortaokulu.meb.k12.tr
Adres : HATUNİYE MAH. SELEN SK. MEHMETÇIK SELEN ILKÖRETIM SİTESİ OKUL BLOK NO: 1A İPEKYOLU / VAN
VİZYON : İSTİYORUZ Kİ... Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İSTİYORUZ Kİ... Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İSTİYORUZ Kİ... Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler, birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. İSTİYORUZ Kİ... Okulumuzda çalışanlar, gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları tepkiden korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. İSTİYORUZ Kİ... Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. İSTİYORUZ Kİ... Okulumuz, Türkiye´yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak hizmetin yürütüldüğü çevrede eğitim, bilim ve kültür merkezi olsun. İSTİYORUZ Kİ... Öğrencilerimiz ve çalışanlarımız Mehmetçik Selen İlköğretim Okulu´nda bulunmaktan mutlu olsun.
MİSYON : Biz Mehmetçik Selen İlköğretim Okulu olarak, okulumuz için belirlenmiş ve okulun merkez odağı olan eğitim-öğretim programını bütün öğrencilerin öğrenmesine katkıda bulunacak şekilde uygulamak, okulumuzu etkili bir okul haline getirerek tüm öğrencilerin bilmeleri ve yapabilmeleri gerekli temel becerilerin öğretilmesini sağlayarak okulda öğrenmenin kalitesini arttırmak, bütün öğrencilerin sahip oldukları potansiyeli ortaya çıkarmak, geliştirmek ve kendi kendine öğrenen bireyler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR : 0

Saatler : BAŞLAMA 07:00 BİTİŞ 17:35
Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : MERKEZİ
Servis :
Ulaşım : KARAYOLU-HER TÜRLÜ ŞEHİR İÇİ SERVİS ARAÇLARI İLE ULAŞIM SAĞLANABİLMEKTEDİR.
Yerleşim Yeri : HATUNİYE MAHALLESİ İPEKYOLU ÜZERİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 3 KM